Haluatko auttaa?

VAPAAEHTOISTYÖ

Tule mukaan vapaaehtoiseksi! Koska panoksesi on arvokas ja tärkeä, perehdytämme ja pidämme huolta osaltamme kaikista vapaaehtoisistamme.

Leikki on lapsen työ! Tule jakamaan leikin ilosanomaa turvakodissa!

Etsimme vapaaehtoisia

• Leikkilähettejä
    • järjestämään turvakodissa oleville lapsille leikki- tai toimintatuokioita esim. askarrellen
    • ulkoilemaan lasten kanssa
    • lukemaan lapsille
    • leipomaan lasten kanssa
    • tai ehdota, mitä juuri sinua kiinnostaisi järjestää lapsille

Lisätiedot leikkilähettikoulutuksesta teija.silvonen@mll.fi.

Turvakodissa leikkilähettinä toimimisesta erityisesti sirkka.mikkonen@mll.fi.

• Turvakodin kummeja
    • tule juttuseuraksi tai asiointikaveriksi turvakodin asiakaalle

Tiedustelut: sirkka.mikkonen@mll.fi

• Eläinten hoitajia, jotka huolehtivat turvakodin asiakkaan lemmikkieläimestä lyhyen ajan turvakotijakson aikana. Korvaamme matkakulut ja lemmikin ruoan tarvittaessa.

Tiedustelut: laura.laine@mll.fi

TAVARALAHJOITUKSET

Otamme vastaan ajoittain Sophie Mannerheimin turvakodille ja sen asiakkaille suunnattuja tavaralahjoituksia. Ilmoitamme tavaratarpeesta turvakodin Facebook-sivujen kautta.

LAHJOITUS

Voit tehdä haluamasi suuruisen lahjoituksen, ohjata merkkipäiviesi muistamiseen suunnatut lahjoitukset tai yrityksen joulutervehdyksen MLL Helsingin yhdistys ry:n lahjoitustilille:

Nordea FI34 2179 1800 0128 08

Kerättävät lahjoitusvarat käytetään Sophie Mannerheimin turvakodin lähisuhdeväkivallan uhrien auttamiseksi. Voit halutessasi kohdentaa varat (viitekenttään viestillä):

A) lähisuhdeväkivallan palvelujen kehittämistyöhön,

B) turvakodin lapsityöhön tai

C) turvakotiin hakeutuneiden perheiden lemmikkieläinten hoidon järjestämiseksi.

Keräyslupa: RA/2017/800 - Helsingin poliisilaitos myöntänyt 23.8.2017

Luvan saaja: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Helsingin yhdistys ry

Lupa on voimassa 1.9.2017 – 31.8.2018 Helsingissä. Kerätyt varat käytetään yhdistyksen johdon toimeenpanemana vuoden kuluessa keräysajan päättymisestä.

TESTAMENTTILAHJOITUKSET

Vastaanotamme testamenttilahjoituksia, missä tapauksessa edunsaajaksi testamenttiin merkitään ” Mannerheimin Lastensuojeluliiton Helsingin yhdistys ry" tai ”MLL Helsingin yhdistys ry”, Y-tunnus 0280659-3.

Mikäli testamenttivaroja ei ole erikseen ohjattu tiettyyn käyttötarkoitukseen, ne ohjataan hankkeisiin, jotka edistävät yleisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Tiedustelut: toiminnanjohtaja Rita Lohman 040-722 0261, rita.lohman@mll.fi

Kiitos, että välität.