Yritysyhteistyö

Tervetuloa mukaan tukemaan ja turvaamaan lapsiperheiden hyvinvointia! Tekemällä hyvää Sophie Mannerheimin turvakodilla yrityksenne voi osoittaa yhteiskunnallista vastuuta lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnista, motivoida työntekijöitä ja vahvistaa samalla yrityskuvaa.

Turvakoti tarjoaa yrityksille useita erilaisia tapoja merkitykselliseen yhteistyöhön ja räätälöi mielellään molemmille osapuolille sopivimman tavan auttaa! Otamme vastaan myös rohkeita ehdotuksianne ja ideoitanne!

Tiedustelut: laura.laine@mll.fi

 

LAHJOITA AIKAA

Sophie Mannerheimin turvakodissa yrityksenne työntekijät voivat tehdä ajallisesti ja määrällisesti omaan kalenteriinsa sopivan määrän vapaaehtoistyötä! Vapaaehtoistyötä on tarjolla sekä pidemmällä ajanjaksolla toteutettavaksi että kertaluonteisesti keikkahommina. Annamme aina tarvittavan perehdytyksen tehtävään.

LAHJOITA TUOTTEITA

Yrityksenne voi tuoda iloa myös tuotteillanne turvakodille ja sen asiakkaille. Lahjoittaa voi esim. elintarvikkeita (kahvia, teetä, lastenruokia, pillimehuja, keksejä jne.), arkikosmetiikkaa, lehtiä, leluja, askartelu- ja käsityötarvikkeita, arjen perushyödykkeitä kuten esim. naisten ja lasten alusvaatteita, sukkia, yöpaitoja jne. Lapsia ilahduttaisi esim. pääsyliput kivoihin lastentapahtumiin tai puistoihin.

LAHJOITA LIIKETOIMINTAOSAAMISTA

Yrityksenne voi halutessaan tarjota omaa ydinosaamistanne ja työpanostanne veloituksetta Sophie Mannerheimin turvakodille pro bono -yhteistyön muodossa.

Arvostaisimme mm. viestintä-, markkinointi-, mainos- ja mediaosaamista, mainostilaa painetussa tai sähköisessä mediassa, koulutusta, esitteiden kääntämistyötä...

Turvakodin asiakasperheitä yrityksenne voi auttaa suoraan mm. tarjoamalla kuljetusapua suurempien lahjoitustavaroiden kuljettamisessa perheen muuttaessa uuteen kotiin, tarjoamalla erilaisia hyvinvointipalveluja turvakotijaksolla toteutettuna (esim. ohjatut rentoutumisharjoitukset, hemmotteluhoidot) jne.

 

 

Mahtava Elisan porukka syystalkoissa!